Продажба на кашу ореви Whatsapp: +33756859924

название
Продажба на кашу ореви Whatsapp: +33756859924
регион
Кишинёв
выставлено
10.05.2018
  • Объявление
  • Комментарии
описание
Ние им се обраќаме на сите што сакаат да купат кашу ореви за да не контактирате. Ќе им ставиме на располагање повеќе од 50000 тони сурови ореви. Ние сме технички и финансиски поддршка на селските задруги на производители на кашу од неколку африкански земји како Брегот на Слоновата Коска, Бенин, Нигерија, Танзанија, Гана и многу други. Имајте на ум дека ова се ореви со многу добар квалитет. Трговците, извозниците и преработувачите, пишете ни за секое купување ореви од кашу, според вашите средства. Продажната цена на оревите се дефинира по тестот за квалитет кој се изведува секоја година. Но, таа варира од 0,45 до 1,525 евра за килограм. Ние работиме врз основа на синергија на дејствување, предвидливост и еднаквост. Напишете ни на е-поштата: farabdelassouma@gmail.com
    • текущая оценка: 0
    • всего оценок: 0
  • 234 Показов
Нет комментариев
Добавить комментарий
Ваше имя *
Заголовок *
Сообщение *
Войти
Пользователь
Пароль
Забыли пароль? Напомнить